Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

25 Julai 2014

Selamat Pulang ke kampung dan meraikan Aidilfitri.

Asalam dan salam sejahtera.

Akak mengucapkan selamat meraikan Aidilfiri bersama keluarga dan rakan-rakan tersayang. Semoga selamat sampai ke kampung masing-masing. Sentiasa berhati-hati semasa memandu.

Di kesempatan ini juga akak menyusun jari memohon kemaafan sekiranya selama berurusan ada diantara perkhidmatan akak yang terkurang secara tidak sengaja.

Sebagai insan yang lemah dan tidak lari daripada melakukan kesilapan, sesungguhnya yang baik itu datangnya daripada Allah, dan kekurangan daripada akak sendiri.

Untuk makluman, semua order yang masuk akan mula di postage mulai 5 Ogos 2014. Akak akan bercuti mulai esok 26 Julai 2014.

Salam Aidilfiri.

16 Julai 2014

Restok Katalog Julai 2014

Assalam dan salam sejahtera.

Alhamdulillah dapat akak restok katalog Julai 2014. Memandangkan akak pun sibuk menguruskan persiapan raya, macam semua orang jugak, jadi stok yang diambil memang terhad. Semoga semua juga dapat menguruskan persiapan raya tahun ini dengan bijak sekali.

Large deep plate ni memang besar tau, mula-mula akak pun ingat kecik je. Tapi rupa-rupanya besar dan dalam pinggannya. Memang sesuai untuk semua peringkat usia.

Ot Vibrance pun sesuai untuk isi kerepek , besar jugak.bersaiz 1.4L dan 3L.

Pink serving mugs pula berwarna purple bersama dulang yang tebal juga berwarna purple, cepat siapa peminat Purple boleh dapatkan sekarang.




04 Julai 2014

KATALOG JULAI 2014.

Assalam dan salam sejahtera.

Semua item terdiri daripada katalog Julai 2014. Memandangkan banyak yang dah book siap-siap, tak dapat lah akak nak publish kat sini, sebab semuanya yang dah orang booking. Tadi pun ada sikit item dah siap di hantar, esok pun kena hantar terus pada customer. Insyaallah retsok baru masuk minggu depan.

Antara stok yang ada pada akak sekarang ni seperti berikut:-

SHALLOW SQ RD - BOOK BY IZAN (3)

SOLD OUT


SOLD OUT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...