Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

29 Ogos 2014

Jualan Merdeka 2014.

Assalam dan salam sejahtera.

Bermula Isnin lepas, Dataran Merdeka bergema dan dipenuhi peserta raptai merdeka. Ofis akakkan bersebelahan dengan Dataran Merdeka. Setahu akak mereka berkumpul seawal 5 pagi, memang kagum lah dengan peserta-peserta. Terutama murid sekolah dan penjawat awam yang menyertai Perbarisan. 

Walaupun terpaksa datang awal, kerana jalan masuk ke pejabat akan ditutup pada 8 pagi, tapi bila melihat sahaja persembahan mereka. memang betul2 membangkitkan semangat kenegaraan. Sesuai betul dengan tema sambutan Hari Kemerdekaan ke-57 pada tahun ini menampilkan satu keunikan apabila salah satu baris lirik lagu Warisan, Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta' yang dipopularkan oleh Allahyarham Sudirman Haji Arshad dipilih menjadi tema sambutan Hari Kemerdekaan Ke-57.

Marilah beramai-ramai ke Dataran merdeka pada hari Ahad ini untuk Sambutan Kemerdekaan yang ke 57. Berbalik kepada tawaran sempena Merdeka, jadik sesiapa yang betul-betul berminat terus hubungi akak untuk book ye.







23 Ogos 2014

TAWARAN HEBAT PENGHUJUNG RAYA 2014 (OGOS)

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Terima kasih pada yang telah membuat pembelian dalam minggu ini. Sokongan anda semua amat akak hargai. Antara yang telah membuat pembelian adalah :

Nana dari KL.
Dr Roslinda dari JB
Siti Zawiyah dari BP Johor
Fazidah dari SP kedah.

Internet akak slow malam ni, insyallah dengan IzinNya, dapat akak post  Tupperware yang baru restok.
Mehlah tengok, kalau ada yang minat terus je book dengan akak. Takut disambar orang lain.


SOLD TO KHAIRUNNASRIAH



SERVING PLATTER - BOOK BY IZAN
JR SERVING -SOLD



16 Ogos 2014

Harga rendah di Kempen Ogos 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bagi sesiapa yang telah mendapatkan katalog Bulan Ogos, mesti terpesona dengan beberapa item yang terdapat perubahan daripada segi warna. Eco botol 750ml juga muncul dengan warna baru.

Minat betul dengan  Mini Bowl, kecik dan comel..dengan bersaiz 250ml sesuai sungguh untuk bekalan anak ke sekolah, juga ketika hidangkan tetamu dengan kacang. Bagi mereka yang ingin melangsungkan perkahwinan pula sesuai untuk diisi dengan telur atau gula-gula.

Apa-apapun jom tengok ready stok akak ni..


SOLD OUT

MINI SQ -SOLD OUT

FREEZER MATE - SOLD OUT


TUMBLER _SOLD OUT

10 Ogos 2014

Promosi AidilFitri 2014

Salam Aidilfitri.

Akhirnya berkesempatan juga nak update item lepas balik beraya ni. Sure ramai yang dah pun mula kembali bekerja. Apa pun selamat menyambut raya daripada akak sekeluarga. Mesti ramai yang dah mula buat open house,nasihat akak  berhati-hati ketika  memandu. Semalam memang banyak jalan jem, dari arah Kajang ke KL, begitu juga di Hulu langat..jalan jem teruk.Rasanya sebab ramai warga KL pergi beraya .

Apa pun sekarang masa untuk akak kembali dengan post terbaru sekembalinya  daripada beraya.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...