Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

25 November 2017

TUPPERWARE NOVEMBER 2017


























Kembali dengan Tupperware

Assalamualaikum.

Maaf diatas sekian kali menyepi disebabkan ingin menyelesaikan beberapa perkara personal. Blog ini akan kembali dengan update semasa tupperware. 

Harap dapat kembali mengisi ruangan singgah chatbox yer.

Sekian.


13 Disember 2015

SHAWL CHIFFON.

Asalam dan salam sejahtera.
Bertemu kembali di blog ini, terlalu lama dah tak update. Untuk makluman, untuk stok tupperware  hanya untuk clearance ready stock sahaja. Boleh refer post2 sebelum ini atau di laman instagram atas nama nurenzz.
Untuk kali ini, post untuk shawl terbaru.
SHAWL CHIFFON 
✔MATERIAL : CHIFFON GONJI
✔CUTTING : STRAIGHT CUT
✔MEASUREMENT : 2 × 0.8M
✔NORMAL PRICE ; RM20
✔PROMO PRICE : RM15



CLOSE UP CHIFFON GONJI.

material memang sedap dipakai. Labuh sebab panjang dan besar dengan ukuran ✔2m x 0.8m. Memang sangat ouas hati. Stok baru dengan kain chiffon yang baru jugak. Tak rugi membeli, dan berbaloi.  Akak dah banyak kali beli dengan harga murah semasa promo hanya RM10 tetapi tak menepati citarasa akak sebabnya kecik dan pendek.

14 Oktober 2015

SHAWL CHIFFON CURVE

Assalamualaikum.
kembali dengan warna2 baru bagi shawl chiffon curve.
Asalamualaikum.

SHAWL CHIFFON.
✔Chiffon italian crepe.
✔curve 1 side
✔1.8 x 0.7m
✔NP 1pcs RM25  PROMO 1pcs RM20
✔price exclude postage.
✔labuh & tidak jarang.
✔WHATAPPS 0129138012







06 September 2015

SHAWL CHIFFON 1 SIDE CURVE

Asalam dan salam sejahtera.

CUTTING : SHAWL CURVE 1 SIDE
MATERIAL : CHIFFON ITALIAN CREPE
MEASUREMENT : 1.8 × 0.7M
NP : RM25

SEKARANG PENGENALAN DENGAN HARGA PROMOSI
RM20.






 I



SHAWL CHIPPON DOUBLE LOOP.

Asalam dan salam sejahtera.
Sambungan daripada post yang lepas.
Antara cutting shawl terbaru akak adalah shawl chiffon curve dan juga shawl double loop.

Akak sertakan dulu bagi cutting shawl chiffon double loop..Kualiti memang akak pentingkan agar berbaloi dengan harga..

Tapi nak ceritalah, dengan taylor ni memang puashati kualiti dijaga, harga pun berpatutan. Jahitan kemas dan cantik.Siap pun cepat.Tak perlu tunggu berbulan untuk siap jahit.

Sebelum ni akak dah banyak terkena jugak...kata offer turun ke harga RM10/pcs tak termasuk postage ada tu beli bundle baru dapat hrga rm10/pcs..tapi bila beli, memang akak menyesal kain jarang, pastu pendek...kalau tudung untuk budak2 pakai memang sesuai.Nak meniaga pun jangan lah sampai macam tu..betul tak?

Akak sertakan detail untuk shawl doubld loop ye.

SHAWL CHIFFON DOUBLE LOOP
CUTTING :DOUBLE LOOP
MATERIAL: CHIFFON  ITALIAN CREPE
MEASUREMENT : 1.8 X 0.7M
NORMAL PRICE : RM30.00

KINI PENGENALAN DGN HARGA PROMOSI
RM25.00









30 Ogos 2015

SHAWL CHIFFON DOUBLE LOOP

Asaalam dan salam sejahtera.
Selain chiffon 1 curve side seperti di post terdahulu, ada juga instant double loop. Labuh menepati citarasa muslimah yang inginkan fesyen bertudung sekaligus menutup aurat. Harga pengenalan murah2 sahaja.berbaloi dengan harganya.

CUTTING : SHAWL DOUBLE LOOP
MATERIAL : CHIFFON ITALIAN CREPE
MEASUREMENT 1.8 X 0.7
PRICE NP RM30

BUT NOW  PROMOTION PRICE
RM25.00









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...