Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

13 Disember 2015

SHAWL CHIFFON.

Asalam dan salam sejahtera.
Bertemu kembali di blog ini, terlalu lama dah tak update. Untuk makluman, untuk stok tupperware  hanya untuk clearance ready stock sahaja. Boleh refer post2 sebelum ini atau di laman instagram atas nama nurenzz.
Untuk kali ini, post untuk shawl terbaru.
SHAWL CHIFFON 
✔MATERIAL : CHIFFON GONJI
✔CUTTING : STRAIGHT CUT
✔MEASUREMENT : 2 × 0.8M
✔NORMAL PRICE ; RM20
✔PROMO PRICE : RM15



CLOSE UP CHIFFON GONJI.

material memang sedap dipakai. Labuh sebab panjang dan besar dengan ukuran ✔2m x 0.8m. Memang sangat ouas hati. Stok baru dengan kain chiffon yang baru jugak. Tak rugi membeli, dan berbaloi.  Akak dah banyak kali beli dengan harga murah semasa promo hanya RM10 tetapi tak menepati citarasa akak sebabnya kecik dan pendek.

14 Oktober 2015

SHAWL CHIFFON CURVE

Assalamualaikum.
kembali dengan warna2 baru bagi shawl chiffon curve.
Asalamualaikum.

SHAWL CHIFFON.
✔Chiffon italian crepe.
✔curve 1 side
✔1.8 x 0.7m
✔NP 1pcs RM25  PROMO 1pcs RM20
✔price exclude postage.
✔labuh & tidak jarang.
✔WHATAPPS 0129138012







06 September 2015

SHAWL CHIFFON 1 SIDE CURVE

Asalam dan salam sejahtera.

CUTTING : SHAWL CURVE 1 SIDE
MATERIAL : CHIFFON ITALIAN CREPE
MEASUREMENT : 1.8 × 0.7M
NP : RM25

SEKARANG PENGENALAN DENGAN HARGA PROMOSI
RM20.






 I



SHAWL CHIPPON DOUBLE LOOP.

Asalam dan salam sejahtera.
Sambungan daripada post yang lepas.
Antara cutting shawl terbaru akak adalah shawl chiffon curve dan juga shawl double loop.

Akak sertakan dulu bagi cutting shawl chiffon double loop..Kualiti memang akak pentingkan agar berbaloi dengan harga..

Tapi nak ceritalah, dengan taylor ni memang puashati kualiti dijaga, harga pun berpatutan. Jahitan kemas dan cantik.Siap pun cepat.Tak perlu tunggu berbulan untuk siap jahit.

Sebelum ni akak dah banyak terkena jugak...kata offer turun ke harga RM10/pcs tak termasuk postage ada tu beli bundle baru dapat hrga rm10/pcs..tapi bila beli, memang akak menyesal kain jarang, pastu pendek...kalau tudung untuk budak2 pakai memang sesuai.Nak meniaga pun jangan lah sampai macam tu..betul tak?

Akak sertakan detail untuk shawl doubld loop ye.

SHAWL CHIFFON DOUBLE LOOP
CUTTING :DOUBLE LOOP
MATERIAL: CHIFFON  ITALIAN CREPE
MEASUREMENT : 1.8 X 0.7M
NORMAL PRICE : RM30.00

KINI PENGENALAN DGN HARGA PROMOSI
RM25.00









30 Ogos 2015

SHAWL CHIFFON DOUBLE LOOP

Asaalam dan salam sejahtera.
Selain chiffon 1 curve side seperti di post terdahulu, ada juga instant double loop. Labuh menepati citarasa muslimah yang inginkan fesyen bertudung sekaligus menutup aurat. Harga pengenalan murah2 sahaja.berbaloi dengan harganya.

CUTTING : SHAWL DOUBLE LOOP
MATERIAL : CHIFFON ITALIAN CREPE
MEASUREMENT 1.8 X 0.7
PRICE NP RM30

BUT NOW  PROMOTION PRICE
RM25.00









SHAWL CHIFFON CURVE.

Asalam dan salam sejahtera.

Lama betul tak update blog ni..muncul dengan design shawl inspirasi sendiri dan dihahit dengan kemas dan cantik oleh tailor ni. Menggunakan material dari chiffon italian crepe..kain yang sedap dipakai, harga pun boleh tahan, berpadanan dengan hahitan yang kemas. Harga pengenalan yang berpatutan dan juga free pin shawl bagi pembeli awal.

CUTTING : SHAWL 1 SIDE CURVE
MATERIAL : CHIFFON ITALIAN CREPE
MEASUREMENT 1.8 X 0.7
PRICE NP RM25

BUT NOW  PROMOTION PRICE
RM20
PURCHASE WITH FREE PIN SHAWL.




05 Jun 2015

KHASIAT C-PLUS


Asalam dan salam sejahtera.




KELEBIHAN C-PLUS
* KULIT LEBIH TEGANG DAN ANJAL.
* MENGURANGKAN KEDUTAN
* MENJADIKAN WAJAH PUTIH BERSERI
* MENGHAPUSKAN PARUT2 LAMA
*  MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
* MENINGKATKAN TENAGA
* MEMPERBAIKI KUALITI RAMBUT DAN KUKU
* MENINGKATKAN PENYERAPAN KALSIUM
MENGURANGKAN REKAHAN PADA KULIT
* MRNSTABIILKAN GULA DALAM DARAH
* MEMPERBAIKI KUALITI TIDUR    
* MEMBANTU PENURUNAN BERAT BADAN IDEAL.
                                   
KANDUNGAN : MADU, DELIMA,SENGKUANG PUTIH, APRICOT, LEMON

3b - Produk C - T een

Asalam dan salam sejahtera.








Memperkenalkan produk baru keluaran bumiputera yang baru setahun bertapak tetapi telah mempunyai 200 kebih pengedar berdaftar.

KHASIAT C-TEEN
3B- BEAUTY & BRAIN BOOSTER

* MENCERDASKAN MINDA
* MENGUATKAN INGATAN
* MENGEKALKAN KULIT
* MEMBEKALKAN TENAGA
                                             
KANDUNGAN :STEM SEL EPAL,SERBUK MANGGA,SERBUK NANAS,KOLAGEN IKAN, ASID AMINO
                                                       
HARGA PASARAN : RM168 (20 SACHET)
PEK PERCUBAAN : RM88 (10 SACHET)

05 Mac 2015

Restok Shawl Chiffon & Shimmering Shawl.

Assalam dan salam sejahtera.

Selamat malam semua. Akak akan update bagi restok Tudung Shawl Chiffon dan juga Shimmering Shawl. Kalau berkenan terus whatapps/sms akak yer. Insyallah akak akan reply secepat mungkin. Kalau agak lewat balas tu bermaksud akak sibuk lah tu...maaf yer.

 Shimmering Shawl

Material : Shimmering Chiffon
Cutting : oblong
Ukuran :1.8 X 0.7m
Harga : RM20
Postage : RM6 SM | RM10 SS

Shawl chiffon
Material : chiffon
Cutting : oblong
Ukuran : 1.8 x 0.7m
Harga : RM12
Postage : RM6 SM| RM10 SS

Instagram : nureenzz












14 Februari 2015

Ready stok Feb 2015

Assalam dan salam sejahtera.

Untuk petang ini. Akak akan update teady stok dari katalog Feb 2015.
Terima kasih kepada semua yang membeli daripada online atau offline.

Kalau nak tengok feedback pelanggan akak, bolehlah visit IG baru akak di atas nama nureenz. Alhamdulillah, walaupun masih  baru tetapi ramai juga customer akak terima dari IG.

Tengok dulu stok2 yang ada.










05 Februari 2015

Clearance Stock Part 1 Feb 2015

Assalam dan salam sejahtera.

Muncul kali lini dengan clearance stok. Ada antaranya yang dah di booking sebab akak dah post dalam IG.

InsyaAllah yang dah book, dan akan membuat pembayaran hari ini. Tuppaerware akan di parcel esok yer..









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...