Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

06 September 2015

SHAWL CHIPPON DOUBLE LOOP.

Asalam dan salam sejahtera.
Sambungan daripada post yang lepas.
Antara cutting shawl terbaru akak adalah shawl chiffon curve dan juga shawl double loop.

Akak sertakan dulu bagi cutting shawl chiffon double loop..Kualiti memang akak pentingkan agar berbaloi dengan harga..

Tapi nak ceritalah, dengan taylor ni memang puashati kualiti dijaga, harga pun berpatutan. Jahitan kemas dan cantik.Siap pun cepat.Tak perlu tunggu berbulan untuk siap jahit.

Sebelum ni akak dah banyak terkena jugak...kata offer turun ke harga RM10/pcs tak termasuk postage ada tu beli bundle baru dapat hrga rm10/pcs..tapi bila beli, memang akak menyesal kain jarang, pastu pendek...kalau tudung untuk budak2 pakai memang sesuai.Nak meniaga pun jangan lah sampai macam tu..betul tak?

Akak sertakan detail untuk shawl doubld loop ye.

SHAWL CHIFFON DOUBLE LOOP
CUTTING :DOUBLE LOOP
MATERIAL: CHIFFON  ITALIAN CREPE
MEASUREMENT : 1.8 X 0.7M
NORMAL PRICE : RM30.00

KINI PENGENALAN DGN HARGA PROMOSI
RM25.00









0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...