Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

24 Februari 2014

Makluman laptop rosak.

Assalam dan saalam sejahtera.
Memandangkan terdapat masalah kerosakan pada laptop akak, jadi buat masa sekarang tak dapat nak update blog. Jika ada yang ingin  membuat pembelian, sila sms untuk check available stok.

Maaf di atas segala kesulitan.

19 Februari 2014

Katalog 2/2014- 17 Feb sehingga 31 Mac 2014.

Assalam & salam sejahtera.

Katalog bil 2/2014 telah pun bermula pada 17 Feb sehingga 31 Mac 2014. Antara item yang menarik adalah Vent Smarrt Rect Medium High , Water Day set dengan warna & design baru porch beg bagi Eco 1L .Blossom condimate set with spoon pula, keluar masa raya tahun lepas, ha...ni dah muncul semula, yang menarik dengan sudu sekali. Jika nak tengok2 katalog, boleh klik sini.

Carribean petit bowl pula mempunyai 3 warna menarik beserta kotak, sesuai untuk dijadikan hadiah.

Item dibawah adalah ready stok , jadi jika ada sebarang pertanyaan sms/whatapps/emel saya ya.

RALAT : KESILAPAN HARGA BAGI ITEM MURAL (GAMBAR BAWAH)
950ML RM 15 |  2L RM25



14 Februari 2014

FEBRUARY 2014 SALE.

Assalam & salam sejahtera.

Agak lama jugak rasanya tak update blog, untuk malam ni ada yang stok baru n stok lama...kekangan dari segi masa & disebabkan internet so so n so lembab.Mana taknya download macam-macam, tu yang internet semputtt. Untuk malam ni, ..kombinasi TUPPERWARE & NUTRIMETRIC.




08 Februari 2014

Snack Plate

Assalam dan salam sejahtera.

Snack plate ni sebenarnya kecik je, muat untuk 1 potong kek sahaja. Nanti takut anda ingat besar macam plate makan nasi pulak... untuk kanak2 pun sesuai.


Lavender set

Assalam & salam sejahtera.

Lavender set ni akak jual degan pitcher 2L dan juga mug 350ml..  harga memang murah. Tak jumpa harga murah macam ni kat blog atau fb...


Best Buy Four seasons set.

Assalam & salam sejahtera.

Set Four seasons set mempunyai 2 saiz berbeza iaitu 2L dan 950ml. Jika berminat yang dapatkan kedua-dua saiz ni pun boleh... Tupperware yang kedap udara dan senang ditutup. hanya tekan sahaja.


07 Februari 2014

Best Buy Modular Mates Purple

Assalam & salam sejahtera.

Bagi peminat tupperware warna purple atau yang ingin menambah koleksi Tupperware Purple, jom kita tengok best value untuk item2 berikut. Stok memang dah tak banyak, memandangkan ramai yang dah beli loose, jadik sesiapa yang berminat , cepat sms/whatapp/wechat akak ye...jika beli banyak, InsyaAllah  akan mendapat diskaun lagi...


Klik pada OLDER POST bagi mendapatkan item2 yang lain yag masih ada stok. Terus hubungi akak jika terdapat sebarang persoalan/pertanyaan. terima kasih.



04 Februari 2014

SEGMEN: MY BEST ENTRY BUBBLYNOTES.COM

http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html
Dah lama sangat kot Bubblynotes.Com tak melancarkan segmen...dan kini Tora datang lagi... ooopsss... salah pula... dan kini dengan ini saya lancarkan segmen ini khas buat rakan2 blogger di luar sana. *_^

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com pernah dilakukan dulu sekali di SINI dan hari ini...segmen ini bermula dari, 4/2/2014 SEHINGGA 5/2/2014, jam 1.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org... 

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 7/2/2014.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^

Restok Tupperware Februari 2014

Assalam & salam sejahtera.

Restok Tupperware baru sampai. Sesiapa yang sebelum ini yang ingin membelinya tetapi kehabisan stok, kini boleh lah jengok2..mana tahu ada Tupperware yang anda berkenan kini KEMBALI...

Setinggi2 penghargaan & jutaan terima kasih  kepada yang telah membuat pembelian Tupperware:-

Cikgu Aini - Perak
Pn Liza - PJ.
Shiela- KL
Mashitah-Behrang,Perak.
Mak akak juga yang borong Counterpart 4 set.
Nisa -PJ

Lihat2 lah dulu ya Tupperware ni..... kalau berkenan terus je SMS/WHATAPP/EMEL .


ALLEGRA BOWL




Maaf, beg ni (1) RM5.00 .








02 Februari 2014

Jual murah2 habiskan stok.

Assalam & salam sejahtera.

Mesti ramai lagi yang masih bercuti lagi sempena cuti panjang CNY.Anda bagaimana?  telah kembali bekerja.? Macam tak sabar je akak nak kembali bekerja sebab terlamppau boring dahhh cuti lama2 tapi duduk rumah je. Berkesempatan juga untuk uppdate beberapa item yang nak jual murah2 je...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...