Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

27 September 2014

RESTOK KEMPEN SEPTEMBER 2014.


Assalam dan salam sejahtera.

Selamat berhujing minggu. Terima kasih yang telah membuat pembelian.

Raja Teena -KL
Fatimah -KL
Anita - Bndr Tun Hussein Onn.
Sumati - Klang

Restok kembali dengan item yang mendapat permintaan. Ni antara  stok yang akak simpan dengan banyak. Boleh beli set atau pun secara loose.Sementara stok masih banyak, color pun boleh pilih ye.

Mintak tolong ye, sesiapa yang dah order Tupperware. Akak pun dah maklumkan bila stok ada. Maklumkan akak balik kalau buat pembatalan di saat akhir. Terima kasih.








16 September 2014

RESTOK KEMPEN SEPT 2014

Assalam dan salam sejahtera.

Selamat bercuti . Alhamdulillah, stok dari kempen September kembali lagi.Stok masih banyak, kalau berkenan terus maklumkan akak, book dulu.

 # Botol Frog & penguin tu harga untuk 2 unit RM32 ye, takut ada yang ingat  1 unit RM32.
# Penggemar-penggemar tupperware comel dan cute, kumpulkan koleksi Round container. harga hanya 1 unit RM5  sahaja.
# kelebihan New Gen Crystalware Soup mug, bukan setakat menyimpan sup atau bubur, malahan boleh menyimpan lebihan makanan pada waktu malam, keesokan hari terus panaskan sahaja ke dalam  microwave...mudah kan.




06 September 2014

LUNCHEON PLATE

Assalam dan salam sejahtera.

Pagi ni akak  nak Post Luncheon Plate , hanya tinggal 2 set sahaja. Kalau anda berkenan...book dulu ye.


03 September 2014

ITEM PROMOSI

Asalam & salam sejahtera.

Akak senaraikan item promosi untuk malam ni, insyaallah masa tak mengizinkan untuk akak update semuanya..untuk malam ni, inilah item2 promosinya...esok tunggu ya, ada lagi.







02 September 2014

STOK KEMPEN SEPTEMBER 2014

Assalam dan salam sejahtera.

Stok baru sampai, dari kempen di Bulan September, akak  hanya post untuk jualan set sahaja. Jika ada yang berminat untuk pembelian secara loose, whattapps kat akak ye, insyaallah kemudian akak listkan pula untuk pembeliaan secara loose. Maaf jika ada sms atau whattapps yang agak lewat akak reply, maklumkan bila di pejabat. Dengan ada masanya agak sibuk jugak, jadik bila free terus je kak reply ye...tapi insyaallah akak akan reply.

Kembali dengan stok baru, warna-warna baru..design jugak baru.
SOLD TO SURINDER



SET ORANGE - BOOKED 


SOLD TO SURINDER



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...