Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

30 April 2014

JUALAN MURAH SEMPENA HARI PEKERJA

Assalam dan salam sejahtera.

Selamat menyambut Hari Pekerja kepada semua pekerja awam atau pun swasta.Di harap kita semua boleh bekerja dengan lebih cemerlang di masa mendatang walaupun tak dapat APC...kan? Ada planning ke mana2 hari ni, akak ni plan nak ke EON , untuk cari barang rumah dan daripada semalam bermurah hati nak bagi less sempena Hari Pekerja ni.Untuk hari ini sehingga Ahad ni, tawaran badi beberapa item di bawah akan diturunkan lagi daripada harga sebelum ini..Ini semua kerana kebanyakannya akak ada banyak stok lagi kat rumah..terutama fridge water bottles hijau,color purple tinggal 1 sahaja. tengok2 yang ni dulu ye..Akak dah nak siap ke EON ni, insyaAllah petang ni update lagi...
MOOD MUG SOLD OUT

FRIDGE HIJAU , PURPLE & ALLEGRA SERVING CENTRE -SOLD TO DR ROSLINDA

PURPLE FRIDGE WATER SOLD OUT


29 April 2014

UPDATE AVAILABLE STOCK.

Assalam dan salam sejahtera..

Sempat juga update available stock sambil tolong anak2 buat kerja sekolah ni, tak rugi betul beli 3 in 1 printer kat rumah. Memang macam2 la boleh buat.fotostat, print & scan...budak2 sekolah sekarang dah advance..macam2 cikgu mintak. Kalau tak ada printer Canon pixma 3 in 1 ni memang payah jugak akak...mana tak nya malam2 nak cari kedai fotostat.

Malam ni update stok lama lagi,Crystalware soup mug pink & purple, favourite akk aahh purple laLURgi..setiap 1 unit  RM10. Stok hanya dalam gambar sahaja..memang tak banyak dah tinggal. Sesiapa yang minat boleh book dulu.
 SOLD OUT - MICR ROUND SERVER (PINK & BLUE) TO HARIZAH


PINK PRINCESS TUMBLER SOLD OUT
CYRSTALWARE SOUP MUG SOLD OUT

SOLD TO WAN HASNAH

25 April 2014

UPDATE AVAILABLE STOCK.

Asalam dan salam sejahtera.

Selamat bercuti kepada semua yang bercuti pada hari ini. update sikit available stok. Ke mana plan masing2 hari ni?... akak pulak petang, insyaAllah nak ke Pudu Sentral.Banyak betul perubahan sekarang ni di Pudu Sentral. Ramai yang tak tahu dalam Pudu Sentral ni  ada  pejabat kerajaan..petang ni nak buat ic anak.
harap tak ramai orang. Itulah kisahnya kalau ibu bapa bekerja..semua urusan kena settle hari cuti. nasib baiklah JPN bukak sampai pukul 10.00 malam. Memang sesuai untuk ibu bapa macam akak ni...

Setiap item Prosprerity adalah RM10, Tumbler RM10, Round keeper RM10, cutlery set RM10. Plate pun RM10.



SOLD OUT


RESTOCK KATALOG 3/2014

Assalam & salam sejahtera.

Untuk malam ni, adalah restok daripada katalog 3/2014.Kombinasi colourful fridge water bottle dengan large square away,  menarikkan? warnanya pun matching antara satu sama lain.

OT toppe jr ni pulak sesuai untuk letak biskut raya, ramai yang suka dengan bentuknya yang bersaiz kecil. kalau besar pulak sesuai untuk letak kerepek atau kacang, lain kali akak  restok OT yang saiz besar pulak.

Tengok-tengoklah dulu ye, kalau berkenan sms/whatapps/wechat akak ye.






SMALL RECT BLUE (1) & PINK (1) SOLD TO KAK FARIDAH


23 April 2014

UPDATE READY STOCK

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Agak buzy betul 2 minggu ni, ada masa terluang amatlah berharga sangat bila dapat update stok sediaada dan juga restok katalog sekarang ni... yang akak restok adalah freeze set dan  snowflake. Amik stok yang mendapat permintaan je untuk kali ni, insyaAllah stok lain menyusul dalam 2 atau 3 hari lagi...

Kenapalah minat betul dengan purple, sikit je akak buat collection, yang lain semua jual dah...maklumlah bukan rumah sendiri.Kalau ada rumah sendiri mahu penuh1 almari akak dengan purple color..Snowflake purple tu memang cantik.kan??? setuju tak korang???...

B2B purple tu harga untuk 1 unit RM35 , maaf tertinggal pula untuk mention kuantiti..cuma ada 3 unit sahaja sekarang ni...





B2B (2) SOLD TO INA- available 1unit

20 April 2014

UPDATE READY STOK.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

InsyaAllah akak akan buat restok pada minggu depan, sebelum tu update semula ready stok yang ada untuk semua. Kalaulah akak jadik pindah rumah, akakakan  adakan jualan stok murah2 lagi untuk clearkan barang-barang...sebabnya rumah baru tak ada tempat dah, dah kurang satu bilik daripada rumah sekarang..
Itu pun kalau jadik pindah...

Snowflake tu bukan color plain tau, dia ada corak pada badan. Memang cantik, tapi tu la harga pun cantik jugak..sesiapa yang memang ada koleksi snowflake sebelum ni tentu berminat dengan design ni..



JUMBO GOODY BOX SOLD TO KAK FARIDAH. MASIH ADAA STOK LAGI.



SMALL CONDIMATE TINGGAL (2) HIJAU SAHAJA. YG LAIN DAH DI BOOK.



MOOD MUG SOLD OUT



SOLD OUT


SOLD OUT

SOLD OUT


12 April 2014

PROMOSI KEAHLIAN TUPPERWARE

Assalam dan sall, alam sejahtera.

Berjalan sekarang adalah promosi keahlian Tupperware. Nak tahu cara2 nye, mudah saja, sila baca maklumat berikut: Jika ada pertanyaan , sila whatapp. Jika nak call sendiri, lepas office hours ye..


10 April 2014

UPDATE READY STOCK

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Kembali dengan item yang masih dalam simpanan stok akak. Memandangkan famous item MM set , jadi akak senaraikan balik senarai item yang masih ada. Nasib baik MM ni berulang customer beli pun, masih ada permintaan lagi, alhamdulillah. Tak rugi akak simpan stok yang banyak.

Stok square round rupanya masih ada lagi beberapa unit yang duduk dlm kotak. Ni pun tinggal last item ye.


MM 500ML - SOLD OUT


SOLD OUT



SOLD OUT



MEDIUM HANDY BOWL PINK SOLD OUT -LEFT 5 PURPLE 
BACK 2 SCHOOL SOLD OUT


MODULAR BOWL -SOLD OUT







09 April 2014

RESTOK TUPPERWARE KATALOG 3/2014

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Restok baru barangan Tupperware daripada katalog 3/2014 telah pun ada, jadi bagi semua yang sebelum ni nak beli tapi dah habis  stok, boleh dapatkannya sekarang.

Sebelum tu ucapan terima kasih kepada semua yang dah buat pembelian samada secara online dan offline.
Ina daripada PJ
Shuhaida ni beli untuk mak dia yg berada di JB.
Kak Faridah dari PJ
Jenn dari kajang
Siti Supiah dari KL
Nurul Fitriah dari Maran
Harga untuk Fix n Mix adalah (2) RM30 bukan RM40 pada post yang lepas. 
HARAP MAKLUM.
SOLD OUT



SHELF GOLD - SOLD OUT


FREEZE SET HIJAU-SOLD OUT



08 April 2014

UPDATE READY STOCK

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Masih dalam mood update stok lama tupperware.Untuk stok sebelum ni, ramai yang dah dapatkannya, sebagai persediaan menyambut Aidilfitri..dan juga sebagai koleksi.



SOLD OUT




06 April 2014

UPDATE READY STOCK.

Assalam dan salam sejahtera.

Akak kemaskini antara stok lama yang nak dijual..murah2 je...boleh prepare untuk raya atau untuk dijadikan hadiah.

Boleh dikatakan semua harga lebih rendah daripada harga katalog. Kalau berminat boleh whatapps akak untuk pembelian. Polka Touch pula hanya available warna oren, kuning, hijau, turquise sahaja...yang lain semua habis stok.


CARRIBEAN PETIT - SOLD 
POLKA TOUCH - SOLD TO SITI (3OREN)
POLKA TOUCH -BOOK ZARINA (9)
POLKA



SET HIJAU SQUARE ROUND -SOLD TO FITRIAH





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...