Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

29 April 2014

UPDATE AVAILABLE STOCK.

Assalam dan salam sejahtera..

Sempat juga update available stock sambil tolong anak2 buat kerja sekolah ni, tak rugi betul beli 3 in 1 printer kat rumah. Memang macam2 la boleh buat.fotostat, print & scan...budak2 sekolah sekarang dah advance..macam2 cikgu mintak. Kalau tak ada printer Canon pixma 3 in 1 ni memang payah jugak akak...mana tak nya malam2 nak cari kedai fotostat.

Malam ni update stok lama lagi,Crystalware soup mug pink & purple, favourite akk aahh purple laLURgi..setiap 1 unit  RM10. Stok hanya dalam gambar sahaja..memang tak banyak dah tinggal. Sesiapa yang minat boleh book dulu.
 SOLD OUT - MICR ROUND SERVER (PINK & BLUE) TO HARIZAH


PINK PRINCESS TUMBLER SOLD OUT
CYRSTALWARE SOUP MUG SOLD OUT

SOLD TO WAN HASNAH

0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...