Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

20 April 2014

UPDATE READY STOK.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

InsyaAllah akak akan buat restok pada minggu depan, sebelum tu update semula ready stok yang ada untuk semua. Kalaulah akak jadik pindah rumah, akakakan  adakan jualan stok murah2 lagi untuk clearkan barang-barang...sebabnya rumah baru tak ada tempat dah, dah kurang satu bilik daripada rumah sekarang..
Itu pun kalau jadik pindah...

Snowflake tu bukan color plain tau, dia ada corak pada badan. Memang cantik, tapi tu la harga pun cantik jugak..sesiapa yang memang ada koleksi snowflake sebelum ni tentu berminat dengan design ni..



JUMBO GOODY BOX SOLD TO KAK FARIDAH. MASIH ADAA STOK LAGI.



SMALL CONDIMATE TINGGAL (2) HIJAU SAHAJA. YG LAIN DAH DI BOOK.



MOOD MUG SOLD OUT



SOLD OUT


SOLD OUT

SOLD OUT


0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...