Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

23 April 2014

UPDATE READY STOCK

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Agak buzy betul 2 minggu ni, ada masa terluang amatlah berharga sangat bila dapat update stok sediaada dan juga restok katalog sekarang ni... yang akak restok adalah freeze set dan  snowflake. Amik stok yang mendapat permintaan je untuk kali ni, insyaAllah stok lain menyusul dalam 2 atau 3 hari lagi...

Kenapalah minat betul dengan purple, sikit je akak buat collection, yang lain semua jual dah...maklumlah bukan rumah sendiri.Kalau ada rumah sendiri mahu penuh1 almari akak dengan purple color..Snowflake purple tu memang cantik.kan??? setuju tak korang???...

B2B purple tu harga untuk 1 unit RM35 , maaf tertinggal pula untuk mention kuantiti..cuma ada 3 unit sahaja sekarang ni...





B2B (2) SOLD TO INA- available 1unit

0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...