Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

30 April 2014

JUALAN MURAH SEMPENA HARI PEKERJA

Assalam dan salam sejahtera.

Selamat menyambut Hari Pekerja kepada semua pekerja awam atau pun swasta.Di harap kita semua boleh bekerja dengan lebih cemerlang di masa mendatang walaupun tak dapat APC...kan? Ada planning ke mana2 hari ni, akak ni plan nak ke EON , untuk cari barang rumah dan daripada semalam bermurah hati nak bagi less sempena Hari Pekerja ni.Untuk hari ini sehingga Ahad ni, tawaran badi beberapa item di bawah akan diturunkan lagi daripada harga sebelum ini..Ini semua kerana kebanyakannya akak ada banyak stok lagi kat rumah..terutama fridge water bottles hijau,color purple tinggal 1 sahaja. tengok2 yang ni dulu ye..Akak dah nak siap ke EON ni, insyaAllah petang ni update lagi...
MOOD MUG SOLD OUT

FRIDGE HIJAU , PURPLE & ALLEGRA SERVING CENTRE -SOLD TO DR ROSLINDA

PURPLE FRIDGE WATER SOLD OUT


0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...