Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

30 Januari 2014

Stok baru Tupperware sempena CNY.

Asalam & salam sejahtera.

Ready stok kongsi cookies dengan OT bowl warna merah, sentiasa menjadi warna kegemaran di musim perayaan CNY. Malah ramai sudah pun dapatkannya. Selain warna merah dalam bekas yang menarik, rasa cookiesnya pun sedap. Anak-anak pun suka makan.

Set famous lavender pun menjadi kesukaan ramai. Dengan design pitcher & mug berwarna purple....memang menarik hati semua peminat purple macam akak jugak...










28 Januari 2014

Ready stok Tupperware Jan 2014.

Assalam & salam sejahtera.

Dalam berapa hari saja lagi,ramai yang akan mula bercuti panjang. Bermula Jumaat ini, mesti ramai yang akan pulang ke kampung sempena cuti panjang atau pun pergi bercuti... jangan lupa ya solat Jumaat jangan tinggal pulak.

Kembali semula dengan update ready stok Tupperware, kini lebih murah.Set Snow flake boleh beli 1 set atau pun separuh set-Pilih Purple atau hijau.

Elegant High Glass akak ada stok glass warna purple dalam 5 unit sahaja..Twinkle baby set tinggal 1 set sahaja.





26 Januari 2014

Restok Tupperware Jan 2013

Assalam & salam sejahtera.

Selamat berhujung minggu. bagi yang gunakan hari ini untuk keluar bersama keluarga, semoga sentiasa gembira walau ke mana jua yang anda pergi. Bagi yang duduk rumah tu, habiskan masa dengan mengemas rumah, memasak dan menonton tv.

Bagi akak pulak, duduk kat rumah je, mengemas rumah & menonton tv sambil daripada semalam dah plan nak kemas kotak2 tupperware & update stok Tupperware yang baru.

Counterpart
Petal powder















17 Januari 2014

Jualan Tahun baru 2014

Assalam & salam sejahtera.

Mood nak perabiskan stok sediaada lagi, bilik pun dah penuh dengan kotak Tupperware. Tak tahu masa nak letak lagi dah..Ramai-ramai borong Tupperware  murah-murah kasi clear........


Sold out 
Zen small square (di borong 30unit).













16 Januari 2014

Jualan Tahun Baru 2014

Assalam & salam sejahtera.

Nak cerita pasal Jualan Tahun Baru lagi. Alhamdullillah, hari ini cuti, jadi berkesempatan untuk update blog...perabiskan stok2 yang ada. Sebab nak beli stok baru, rolling modal lah katakan. Harga yang dipaparkan dalam blog ini kemungkinan berbeza walaupun item sama. Ini disebabkan pembelian adalah  mengikut diskaun yang diberikan samada dalam katalog/flyer/brosur...Jika lebih diskaun diberikan,maka kemungkinan item tersebut lebih murah....Tapi tak mengapa,  jika ada sebarang kemusykilan janganlah segan e-mel/sms/whatap akak ya...



Ralat : teringgal gambar Ezy carry Bottle 1.4L



13 Januari 2014

Salam Maulidur Rasul


Assalam.

Hari ini merupakan Cuti Umum di Malaysia. Diskesempatan ini juga akak mengucapkan Salam Maulidur Rasul buat semua yang beragama Islam.
Tiada harapan selain ALLAH
Tiada idola selain NABI MUHAMMAD
Tiada kata seindah  QUR'AN
Tiada jalan selurus  SUNNAH
Tiada perjuangan selain ISLAM.

Sempat juga post beberapa item bagi harga yang lebih rendah daripada biasa. 

ALREADY SOLd OUT
1 SET POLKA TOUCH
ALLEGRA BOWL 1.5l










12 Januari 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

11 Januari 2014

Promosi Keahlian Tupperware di Tahun 2014

Assalam & salam sejahtera.

Promosi keahlian Tupperware di tahun baru 2014. Sesiapa yang berminat sila sms/emelkan kepada akak butiran berikut:-



Memandangkan ramai yang bertanya mengenai peluang keahlian, jadik akak akan terangkan secara ringkas disini. Yuran keahlian adalah RM70 sahaja, dan anda akan mendapat semua item seperti berikut:- 


Yang gambar diatas untuk Yuran ahli RM70. 
Manakala untuk diskaun RM20 yuran keahlian. 
Anda hanya mendapat beg sahaja.

Caranya mudah ,  setiap kealian perli disertakan dengan:-
                                                        1) 1 salinan ic
                                                        2) SMS/Emel butiran berikut:-
                                                            Nama:
                                                            Alamat : (kad keahlian akan dipos menggunakan alamat ini)
                                                            Emel:
                                                            No HP:
                                                            Pekerjaan:
                                                            Nama suami:
                                                            IC No:
                                                            Pekerjaan :
                                                       3) Bayaran RM20 ditransfer ke dalam akaun.
                                                       4) ID keahlian akan diberikan melalui SMS kepada ahli baru selepas                                                                urusan pendaftaran di buat di stokis selesai.
                                                      5) Kad kealian anda akan dipos oleh pihak HQ Tupperware ke                                                                   alamat  yang anda berikan.
Sila maklumkan akak jika kad keahlian tidak diterima.Jika masih keliru, boleh call akak ye..





09 Januari 2014

Penghabisan stok.

Asalam & salam sejahtera.

Masa untuk menghabiskan stok yang ada. Dijual dengan harga lebih rendah. Harap ada yang berkenan di hati anda semua. Set cozy nest & fresh n cool dijual secara loose, pilihan mengikut set warna ataupun kombinasi. Yang pasti lebih murah daripada biasa.



03 Januari 2014

Jualan Tahun Baru 2014

Assalam & salam sejahtera.

Meriahkan tahun baru anda dengan design dan warna terbaru TUPPERWARE. Dapatkan juga katalog 1/2014 baru anda bermula 2/1 sehingga 15/2/14 di stokis2 berhampiran anda. Anda boleh dapatkan Tupperware berikut secara 1 set atau pun satu persatu, untuk harga satu persatu, mohon sms saya untuk harga...tak sempat nak letak harga kat sini.

Anak2 pun dah mula bersekolah, sesiapa yang minat nak dapatkan Eco Bottle 500ml, 750ml dan juga 1L sila sms untuk harga istimewa. Dengan ECO Bottle, anda kini boleh mengisi dan mengguna semula botol anda dengan selamat! 


  • Selamat buat anda
    Diperbuat daripada bahan gred makanan dan bebas toksik di bawah piawaian kesihatan yang ketat, menjamin air minuman yang bebas daripada sebarang kimia.

  • Selamat buat alam sekitar
    Hanya beli dan guna semula botol ECO anda dan anda telah pun memainkan peranan dalam mengurangkan penghasilan sampah

  • Jimat wang sepanjang hayat!
    Botol ECO Tupperware mempunyai waranti sepanjang hayat, dan ini mengurangkan jumlah botol yang dibuang tanpa sebab.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...