Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

29 November 2014

TUPPERWARE NOVEMBER 2014

Assalam dan salam sejahtera.

Agak lama juga tak dapat update Tupperware..buat masa sekarang memang tak amik stok dulu, sebab dalam bulan ni banyak betul perkara yang berlaku. Dengan husband pulak injured masa pergi Teambuilding di Lost World Tambun, Ipoh. Sekarang ni pun masih mc,.....dah dekat sebulan.
 Pak mertua pun tak sihat.

Tetapi petang ni, dapat juga akak update stok baru. Harga masih boleh dirunding lagi yer...nak beli set boleh, nak beli cara loose pun boleh. Kalau ada pertanyaan terus jer whatapps akak.










0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...