Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

10 Mac 2014

Restok Tupperware Mac 2014

Assalam & salam sejahtera.

Agak lama rasa tak update blog. laptop pun baru ok , tapi yang sedihnya semua single gambar hilang ... tu yang agak payah sikit nak snap semua gambar balik. InsyaAllah bila free, akak snap & simpan sikit2... untuk malam ni world water day set - ni utk set 2. Sesiapa yang dah ada katalog mesti tahu, set 2 ni hanya boleh dibeli mulai 10hb Mac sehingga 31 mac sahaja...yang menariknya, Eco flip top Radish (warna purle tau...)

Yang ni pulak masih available.






0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...