Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

08 Mei 2014

Kisah kain pasang sulam.

Assalam dan salam sejahtera.

Mesti masing-masing dah sibuk buat preparation untuk raya, tak kira lah barang hiasan, pakaian, tupperware raya pun ada. malam ni memang tak ada cerita ppasal tuperware , just nak kongsi satu cerita pasal kain pasang sulam.Terasa pulak raya ni nak beli kain pasang bersulam, tak kiralah sulam bandung ke, sulam Bukit Tinggi ke vietnam ke.Ini ceritanya klik by klik je, online...akak memang lebih suka cari blog sebabb apa, bila cari di fb akak rasa memang leceh..nak kena approach dulu, lepas tu bila send mesej amik masa lama nak dapat feedback. ada sestengah tu tiada contact no siap2 , semua kena pm...entahlah pada akak leceh..Ini pendapat akak sahaja. Mungkin sesiapa yang sudah biasa yang beli di fb lebih mudah agaknya. Atau nasib akak kurang baik agaknya.

Ada satu blog ni, http://adiellalovelyhouse.blogspot.com/ dapat je contact no, terus whatapps..reply pun cepat. Akak ni aktif visit blogger lain masa hari cuti iaitu Sabtu dan Ahad, kesian jugak Adiella ni, nak kena contact pulak supplier dia..tapi dia tetap melayan whatapps akak dengan baik dan mesra...very sporting.

Jom kita tengok antara baju-baju pasang yang ada. Harga pun serendah RM70 sehingga RM90..memang berbaloi..Sabtu & Ahad ni cuti  balik kampung di Segamat Johor, InsyaAllah akak update semula stok Tupperware lepas cuti ye...









0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...