Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

18 Mei 2014

UPDATE AVAILABLE STOCK.

Assalam dan salam sejahtera.

Update available stok sekembalinya dari berkursus di Gold Coast Morib, Banting. InsyaAllah banyak lagi gambar lain menyusul, memandangkan kebanyakkan gambar2 stok lama tidak dapat diselamatkan semasa laptop di format..

Minggu lepas berada di Segamat Johor, memandangkan dah lama tak balik, menziarahi kubur Arwah Abah.Bila duduk jauh ni, terpaksa harapkan adik2 akk yang duduk di Segamat jugak untuk bersihkan kubur Abah..Terasa kesyahduannya tatkala tengok kuburnya sentiasa bersih. Rumput pun tak ada langsung diatas pusaranya. Rasanya Abah memang tenang di sana.

Memetik dari laman web Jawi,

Menziarahi kubur ibu bapa adalah sunat muakkad dan besar pahalanya. Makin bertambah pahalanya – seperti diterangkan dalam hadith-hadith nabi s.a.w. Makin bertambah pahalanya, jika kubur ibu bapa diziarahi pada tiap-tiap hari jumaat dan dibacakan surah Yaasin disisinya. Kelebihan mengenang ibu bapa dengan doa dan dengan menziarahi kuburnya membawa kebaikan bukan sahaja kepada anak-anaknya yang soleh tetapi juga kepada anak derhaka. Seperti dalam sebuah hadith diterangkan: Anak derhaka yang kematian kedua ibu bapanya kemudian dia (menyesal dan bertaubat) dan sentiasa berdoa untuk mereka, nescaya ia diampuni Allah dan dikira sebagai anak yang taat.

Semoga kita semua tergolong dalam anak-anak yang baik dan soleh. AMIN.

Sementara itu , mari tengok stok Tuperware sediada .





LARGE SQ AWAY RED SOLD OUT
FREEZER MATE SOLD TO IZAN


FRIDGE WATER PURPLE, YELLOW. GREEN SOLD OUT
LARGE SQ AWAY YELLOW SOLD OUT


OT CANISTER 1 SOLD, 2 BOOKED


SOLD OUT -MELAMINE BOWL -ZARINA
BEVERAGE BUDDY SOLD OUT

0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...