Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

29 Jun 2014

Clearence Stock

Assalam dan salam sejahtera.

Selamat Berpuasa .Akak memang kurang sihat dah 3 hari selsema dan pening kepala. Sabtu dan Ahad ni memang flat habis. Al-kisahnya nak Publish item ni semua pagi tadi, ni ha dah bawak ke petang pulak. Terpaksa bangun jugak untuk masak. Tak kan hari pertama dah membeli pulak kan? Pada yang sms/whatapps akak, tertunggu-tunggu akak reply tu, mintak maaf ye banyak-banyak. Esok dah mula kerja, harap cepatlah sembuh atau akak kena jugak melabur duit kat Klinik..

Ni antara item yang akak nak perabiskan. Ada jugak beberapa item Level yang akak terjumpa. Modular bowl color  lain semua habis, yang tinggal hanya color kuning sahaja. Cepat ye jika anda berminat. Begitu juga dengan Cozy Nest ..yang tinggal hanya 500ml sahaja , saiz yang lain semua habis.



SOLD TO ANIZA



Booked By Taty



0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...