Assalamualaikum & salam sejahtera
Terima kasih di atas kunjungan anda
Silalah membeli belah di sini
Setiap pertanyaan silalah emelkan atau sms saya
Harap saya dapat membantu
Sokongan anda amat2 saya hargai
Terima kasih

19 Jun 2014

RESTOK TUPPERWARE JUN 2014

Assalam dan salam sejahtera.

Alhamdulillah dapat restok katalog Jun 2014. Memandangkan banyak barangan yang habis di stokis area rumah akak ni, jadik antara item yang akak restok adalah seperti di bawah.

Agak busy sikit minggu ni di ofis, jadi kalau lambat terima respon daripada akak. Minta maaf banyak-banyak ye. Insyaallah semua sms/whatapps sempat akak balas.

Macam tu lah ibu bekerjaya, lepas tu buat part time pulak..ha..ha..sebenarnya seronok rasanya bila dapat kenal ramai kenalan online.kalau ada rasanya yang nak buat Party pun insyaallah boleh diusahakan jika tarikh sesuai.



Item2 yang lain , nanti klik OLDERS POST.

Item yang masih ada,
Mosaic keeper, Kurma gift set, Fun foursome Rock n serve small round, Eco 500ml, Handy  cool dan beverage buddy.

Memandangkan akak tak sempat nak upate stok yang dah terjual setiap hari, jadik mungkin ada gambar akan di remove terus ye, sebab takut anda semua keliru.

Terima kasih semua sebab memahami ibu yang bekerjaya ni.











0 komen dari bloggers.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...